Terug van niet weggeweest…

door op 28/08/11

TwitterIk zag tot mijn schrik op bordspelmania, dat ik mijn blog al sinds maart niet meer heb aangevuld. Desondanks heb ik zeker niet stil gezeten. De meeste activiteit gebeurd via mijn microblog @Boardgamers. Dat kost aanzienlijk minder tijd en moeite dan een normaal blog bij te houden. Toch besef ik dat twitter slechts een aanvulling moet zijn van een site/blog. Daarom ga ik wat meer tijd besteden aan deze site.

Dat september een mooie tijd is om weer in te stappen lijkt mij de meest logische, ook al was deze zomer niet geweldig, de donkere dagen komen er nu pas aan. En dat is de tijd dat uitgevers zich laten horen en vooral laten zien. Veel nieuws zal zijn weg het internet op vinden.

Wie vallen er in de prijzen

Welk spel wint De Nederlandse Spellenprijs, het leukste spel van Nederland, de Gouden Ludo, Spiel des Jahres. Wat beland er in onze spellenkast dit najaar. De komende maanden kan ik je daar meer over vertellen.

Voor nu, welkom terug en hopelijk tot ziens…

Deel met andere via:
 • email
 • Twitter
 • NuJIJ
 • Google Bookmarks
 • Hyves
 • StumbleUpon
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • eKudos
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Reddit

Plaats een reactie