Spiel11, wat heb ik gemist?

door op 03/11/11

Spiel11Nu ik al het nieuws rondom Spiel11 tot me heb genomen, weet ik zeker dat ik veel heb gemist. Volgend jaar zeker weer proberen om daar wat dagen rond te kunnen lopen. Valt het dan weer in de Duitse herfstvakantie, ik hoorde dat het nu op donderdag en vrijdag goed te doen was met bezoekers aantallen.

Korte samenvatting: 150.000 bezoekers (waaronder onze nieuwe Wereld Kampioene Els Bulten aka @humske) bezochten 800 stands (waaronder die van het Maleise @meeplescafe) op zoek tussen 750 nieuwe uitgaves. (waarvan Stone Age : Mit Stil zum Ziel nu reeds in mijn bezit is) Tournay eindigde bovenaan de Fairplay lijst, en Panic Station was binnen het halve uur uitverkocht.

Wat blijft er over van de hypes en welke spellen spelen we volgend jaar nog steeds (niet).
Iedereen bedankt voor het delen, zo was ik er toch een beetje bij

Foto’s Henk Rolleman
Foto’s Roll the Dice
Foto’s Meeplescafe

Deel met andere via:
 • email
 • Twitter
 • NuJIJ
 • Google Bookmarks
 • Hyves
 • StumbleUpon
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • eKudos
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Reddit

Plaats een reactie