Nieuwe website 999 games

door op 17/09/09

De nieuwe website van 999games is in de lucht. Vrolijke gezichten komen je tegemoet net als de lichtblauwe achtergrond, wat mij meteen opviel was dat de man links alleen moet spelen, gelukkig kan dat nu met Agricola. Verrassend detail; als je op een spel klikt in de rode balk komt het spel op tafel te liggen. De Kolonisten lage landen banner kreeg ook een klik van mij omdat ik die graag een keer wil spelen. Ook de speluitleg met video zal in de toekomst veel gebruikt gaan worden. Minder leuk detail is dat deze site nog niet is opgenomen onder communities/fansites, ik ga dat doorgeven :) Welke details heb ik over het hoofd gezien en wat vinden jullie van de nieuwe site? Is het een verbetering?

Ik krijg helaas teveel fouten terug om het een goede site te vinden. Zo werkte “Waar te koop” en “Zoeken” niet bij mij. Verder zou ik het leuk vinden als er wat meer afbeeldingen van de spellen zelf gebruikt worden. Ze zullen vast veel plannen hebben met deze site, en zal er zeker nog vaker komen.

Bekijk hieronder de speluitleg van het leuke spel Gepakt & Gezakt:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZHkhdpLWhHI&feature=player_embedded#t=240[/youtube]

Deel met andere via:
 • email
 • Twitter
 • NuJIJ
 • Google Bookmarks
 • Hyves
 • StumbleUpon
 • Digg
 • del.icio.us
 • Facebook
 • eKudos
 • LinkedIn
 • MySpace
 • Reddit

Plaats een reactie