Info

Boardgamers zijn er in alle soorten en maten, deze site is voor diegene die graag iets nieuws wil ontdekken of die andere op de hoogte wil brengen van leuke, interessante, nuttige en/of nodige informatie.

Wij zijn allen gek op bordspellen.

Waarom deze website over bordspellen?

Vraag aan een willekeurige kennis of hij/zij weleens een bordspel speelt, mocht hij/zij dat met een ja beantwoorden, hoe groot is dan de kans dat diegene “Monopoly” op de vraag “Welk spel speel je dan?” zal antwoorden. De kans op het antwoord “Catan” wordt gelukkig al steeds groter. Stel je eens voor dat dat antwoord een spel is waar je nog niet eerder van gehoord hebt. Groot is dan de kans dat je dat spel op gaat zoeken en misschien spreek je samen af om het spel te spelen. Terugkomend op de vraag waar ik deze alinea mee begon. Deze website ben ik begonnen om een platform te creëren voor een ieder die nieuwe spellen wil ontdekken. En ik vind het leuk om een eigen project te starten aangezien ik in het dagelijkse leven webdesigner ben.

“I think it’s wrong that only one company makes the game Monopoly.” door Steven Wright – Komediant

Waarom de naam Boardgamers?

Ik heb voor de naam Boardgamers gekozen omdat die de lading het meeste dekte. Andere opties zoals bordspelers/kaartspelers/gezelschapspelers/bordspelen / tafeltopspelers of welke combinatie dan ook vond ik te beperkt. Nu kun je zeggen Boardgamers betekent toch bordspelers, dat klopt zeker, maar door gebruik te maken van de Engelstalige versie is het voor het gevoel een iets ruimer begrip, niet geheel los daarvan staat dat Boardgamegeek verreweg de grootste informatiebron op het Web is, en daarmee de term Boardgame algemeen gebruikt wordt (of gaat worden)voor het spelen van bordspellen / kaartspellen / gezelschapspellen etc. en zelfs wargames vallen daar nog onder.

Hoe kan ik adverteren?

Zoals je vast gezien hebt is er plaats voor een aantal banner advertenties, deze advertenties moeten in ruime zin iets te maken hebben met gezelschap. Weekendjes weg, Cadeau ideeën, attractieparken zijn enkele voorbeelden. Als het maar iets is waar de bezoeker gebruik van zou willen maken.
info {@} boardgamers {punt} eu.

Op de hoogte blijven
Wil je graag het laatste nieuws ontvangen, dan kun je je abonneren op onze RSS-feed